ZNOVA PRESTAVLJENO ROMANJE NA SLOVAŠKO IN ČEŠKO NOV DATUM 24. – 27. JUNIJ 2021

  • Romanje na Slovaško in Češko smo že večkrat odpovedali. Sedaj upamo, da bomo lahko romali v mesecu JUNIJU od 14. – 27 JUNIJa 2021.
  • Spet smo prestavili, ker RAZMERE ŠE NISO PRIMERNE ZA POTOVANJA.
  • Prestavili smo zato, ker upamo, da bomo v juniju 2021 šli in ne bomo izgubili vplačanega denarja (6 tisoč €), kajti v primeru, da bi odpovedali romanje, nam bi agencija (hoteli) vrnila samo 20% vplačanega denarja. V mesecu juliju 2020 smo odpovedali namreč 1 teden pred prihodom in ker ni razloga, da bi bile meje zaprte – se ne vrača denar v celoti.
  • Tisti, ki ste odpovedali romanje, se lahko ponovno prijavite ali najdete zamenjavo. Če bomo v juniju poromali in napolnili vsaj 46 sedežev (toliko je vplačanih prenočišč v hotelu), bomo v tem primeru lahko tistim, ki tudi v JUNIJU 2021 ne bi šli na romanje in so plačali romanje, vrnili denar. Če pa sploh romanja ne bo, bomo izgubili 80 % – torej kdor je vplačal 250 evrov bo izgubil 200 evrov. Potrudimo se in najdimo še koga, da gremo na romanje in upajmo, da bodo razmere glede epidemije ugodne. Romanje bomo organizirali, kljub temu da sem sedaj že v drugi župniji – bova poromala stari in novi župnik. Štefan
Morda vas zanima tudi